A politikai iszlám arca: Erdogan üzent Európának

Törökország iszlamista diktátora, Recep Tayyip Erdogan az elmúlt napokban számos hajmeresztő kijelentéssel hívta fel magára Európa figyelmét. Ezek azonban kizárólag azoknak jelenthetnek meglepetést, akik nem ismerik Erdogan politikájának és egész világnézetének alapvetését, vagyis az iszlám politikai doktrínáját.

Miután Hollandia nem adott engedélyt arra, hogy területén az iszlamista diktátor miniszterei politikai kampánytevékenységet folytassanak komoly diplomáciai viszály keletkezett a két ország között. Pedig a tiltás nem meglepő és nem is egyedi (Németország is hasonlóan tett), ismerve a kampány köztudott célját, hogy Erdogan egy népszavazással megtámogatva elnöki rendszert vezessen be, ezáltal végérvényesen megváltoztatva az atatürki szekuláris Törökország alkotmányos berendezkedését, azt saját iszlamista céljainak megfelelően átalakítva,

Erdogan náciknak nevezte a hollandokat, határozottan az európai értékek ellen foglalt állást, és Hollandia szemére vetette a srebrenicai „muszlim testvéreik” legyilkolását. Véleménye szerint Európa vallásháború felé közeledik, amiért természetesen Európa a felelős, hiszen „Európa megindította a háborút a kereszt és a félhold között” – igaz ugyan, hogy Európában, vagyis a saját területén saját életére vonatkozó döntésekkel. Retorikájában azt a tipikus taktikát követi, miszerint mindig az iszlám az áldozat, a szegény elnyomott mártír, akár Európában is, és a káfir kultúra az elvetemült gonosz, az elnyomó.

Nem hagyta szó nélkül az Európai Unió Bíróságának döntését sem, amely engedélyezi a vallási jelképek munkahelyen történő betiltását.

„Szégyen az európai jogra! Le az Európai értékekkel! Le az európai joggal és igazságszolgáltatással. Az Európai Unió bírósága közleményt tett közzé. Halottatok róla? Azt mondták a munkavállalóknak, hogy nem kapnak munkaengedélyt azok, akik a munkahelyükön kendőt viselnek” – mondta Recep Tayyip Erdogan.

Erdogan elnök legfontosabb célja, hogy az iszlám egyeduralmát a világ minden pontjára kiterjessze, ahogy ez politikai pályájának kezdetei óta ismeretes. Minden egyéb célkitűzése csak ezen út mentén levő mérföldkő, legyen az Európa muszlim bevándorlókkal történő elárasztása, vagy az európai értékek megtagadása és sárba tiprása. Számára csak egyetlen értékrend elfogadható, az, amelyet az iszlám doktrína, a Korán és a szunna előír. A fejkendő viselését előírja, tehát ez érték, annak tiltása pedig bűn.
Mindezek a kirohanások teljesen magától értetődőek, hiszen Erdogan iszlamistaként egyetlen célt lát maga előtt, az Allah szuverenitásán alapuló iszlám világrend kiterjesztését az egész világra, kezdve a jelenleg legkönnyebbnek látszó célponttal, Európával.

Mindeközben az iszlamista Törökország papíron Európa NATO-szövetségese, amely a szövetségi rendszer második legnagyobb hadseregével rendelkezik. Ha ilyen barátaink vannak, ellenségekre már nincs is szükségünk.

Gondold meg! Egy korábbi kampányunk cikkei Törökországgal kapcsolatban itt olvashatók:
https://think-twice.zone/hu