A politikai iszlám a szabad társadalmunk alapértékei támadja. Adód 1%-ával most tehetsz ellene!

A CSPII egy non-profit, politikától és vallásoktól független képzési szervezet. A politikai iszlámról adunk tájékoztatást, mert hiszünk benne, hogy a képzéssel megelőzhető az iszlamizáció és az erőszak.

Adód 1%-ával kb. 5000 Ft-tal azt támogatod, hogy a politikai iszlám okairól és működéséről képezzük a társadalmat, megelőzve ezzel az iszlamizációt.

Adószámunk: 18901762-1-42

Beadási határidő: 2021. május 20.

Támogatásod jó helyre kerül:

1) mivel önkéntesekkel dolgozunk

2) támogatásod minden forintját képzéssel, tájékoztatással kapcsolatos költségekre fordítjuk

3) a befolyt összegekkel átláthatóan elszámolunk.

Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, melyben az 1%-os információkon túl legújabb tanulmányainkról, megjelenő könyveinkről és aktuális eseményekről is tájékozódhatsz.

Adataid megadásával elfogadod az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat és az Általános Szerződési Feltételeket, amely a weboldal használatáról tájékoztat.

Személyi jövedelemadó 1% bevallás a NAV eSZJA oldalán a következő linken keresztül lehetséges. A belépéshez az Ügyfélkapu belépési adataidat készítsd elő:

Az 1%-os nyilatkozat papíralapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújtható be a következő 4 módon:

  • a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 19EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2020. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott kívánja benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

Köszönjük támogatásod.
Őrizzük meg szabad társadalmunkat a jövő generációi számára.