Nők és rabszolgák – Alávetés az iszlámban

 
 

1 990 Ft

 

A nők az iszlámban egyesek szerint családias hangulatban, mások szerint elnyomásban élnek. Ebből a könyvből kiderül, hogy mit mond Allah és Mohamed a nőkről, és hogy hogyan vált a rabszolgaság a politikai iszlám elválaszthatatlan részévé.

A könyvhöz ingyenesen e-könyv verzió is tartozik.

Szállítás ingyenes.

Leírás

A teljes politikai iszlám az alávetés és a kettősség elvein alapszik. Az iszlámnak eltérő szabályrendszere van a nőkre és a férfiakra. Elvárja a nőtől, hogy alávesse magát a férfinak az élet minden területén: család, üzlet, vallás, munka, szex, törvények, utazás, emberi kapcsolatok és házasság.

Ez a könyv, többek között, betekintést nyújt Mohamed családi és hálószobai életébe, láthatjuk ahogyan a háremében tombolt a féltékenység, elmondja hogyan vált a feleségverés az iszlám részévé, és bemutatja a gyerekházasság történetét, amikor Mohamed feleségül vette a 6 éves Aisát. Az alapművekben található ideológia nők millióinak életét szabályozza ma is. A nőkhöz hasonlóan a rabszolgák is alávetettek.

A rabszolgaság modern történelmi elmélete szerint a fehér ember afrikaiakat hurcolt a nyugati féltekére. Valójában a rabszolgaság története jó 300 évvel azelőtt kezdődött, hogy a fehér ember megvásárolta rabszolgáit a muszlim nagykereskedőktől afrikai nyugati partjainál. A politikai iszlám 1400 éve tartó dzsihádja folyamatosan rabszolgasorba hajtotta a nem muszlimokat Afrikában, Ázsiában és Európában is. Mohamed példája szolgált iránymutatásul a rabszolgakereskedőknek és -tulajdonosoknak. Mohamed a meghódított területek foglyait rabszolgává tette és továbbadott rajtuk, hogy abból a dzsihádot finanszírozza. Nőket tett szexrabszolgává dzsihadista katonái örömére. Az iszlám alapművei igen részletes útmutatással szolgálnak a rabszolgaság kérdésében, lefektetve ezzel a világ legnagyobb rabszolgakultúrájának alapjait.

A nők és rabszolgák mind alávetésben élnek. Most először olvashatjuk egy kötetben a szexualitásról és a rabszolgaságról szóló iszlám tanításokat.

Bill Warner előszava a könyv ‘rabszolgák’ részéhez:

További információk

Oldalszám

154

Sorozat

Alkalmazott tanok, speciális témák, Második szint